Cal Segudet, amb capacitat per a 21 persones, ofereix quatre habitacions quàdruples i una habitació de cinc places, totes amb bany privat. En cas de ser més de 21 persones hi ha l’opció d’afegir dos llits.

La masia disposa d’una sala d’estar amb llar de foc, un gran menjador al costat de la sala d’estar i un altre menjador més acollidor i petit, a més d’una gran cuina i una habitació per a la neteja. 

A l’exterior s’hi troba un gran porxo, la piscina, un gran jardí amb gespa i molt espai a l’aire lliure amb oliveres, vinya i bosc per a poder passejar per la finca. Per als més petits hi ha un parc infantil.

Està situada en plena natura a la comarca del Bages. Pertany al poble de Castellnou de Bages i el nucli urbà disposa tan sols d’església, ajuntament i zones residencials aïllades.

És una masia ideal per a desconnectar del ritme de la ciutat i gaudir de la intimitat en família, del silenci, del seu entorn a l’aire lliure, anar d’excursions, passejar amb bicicleta o relaxar-se a la piscina.

vine a gaudir de cal segudet

From Turisme Rural (#3)

VISITA’NS

Cal Segudet, s/n · 08251
Castellnou de Bages, Barcelona

CONTACTA’NS

676 23 91 67
info@calsegudetevents.com

VISITA’NS

Cal Segudet, s/n · 08251
Castellnou de Bages, Barcelona

CONTACTA’NS

676 23 91 67
info@calsegudetevents.com